woensdag 24 juni 2009

4 wekenHet lopen gaat steeds beter! Als kleine parmantige bolletjes schuifelen ze over de vloer. In "golven" komen de pupjes langzaam tot "leven", stoeien dan dat het een lieve lust is, om dan langzaam weer "uit te doven", knus tegen elkaar aan gelegen.

Dit zullen we steeds minder zien

Saartje lijkt genoeg te krijgen van het voeden, af en toe gaat ze nog even liggen, en wordt dit kleine moedertje echt compleet bedolven onder pups!

In ieder geval zijn we begonnen met eerst wat volle melk te geven, daarna wat pap. Dat is wel even wennen. De teefjes zijn met alles wat sneller, hebben het al vrij gauw door. Al blijft het wel een komisch gezicht als in hun onwetendheid met beide pootjes in het bordje pap gaan staan. Vooral Zulla geeft nu nog de voorkeur aan een vinger pap af te likken, uit een bordje vindt hij maar niks.

De 2 reutjes zijn veel rustiger en afwachtender dan hun ondernemende zusjes, ze blijven eerst nog veilig in de werpkist, terwijl de zusjes al lang de kamer aan het verkennen zijn

Uiteindelijk slapen ze niet meer in de werpkist, in dit speelgoedhuisje slaapt het veel beter!

Een deel van de huiskamer is oa met hekjes "pup proof" gemaakt, zodat we rustig even weg kunnen. Want de werpkist houden ze inmiddels wel voor gezien.
Met 4 weken zijn ze ook weer ontwormd, en de nageltjes moesten weer geknipt.

1 opmerking:

  1. Wat schattig dat ze in het huisje slapen. Het is ook een enig knus en veilig plekje natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen